Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: با روند پیشرفت کنونی ۶ سال دیگر نیروگاه شماره ۲ بوشهر وارد مدار خواهد شد و دو سال پس از آن نیروگاه شماره ۳ بوشهر به بهره برداری می‌رسد. تاریخ انتشار: 17:28 - 02 دی 1398 - کد خبر: ۵۷۹۶۸۹ به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، علی‌اکبر صالحی در یک نشست خبری که عصر امروز پس از راه‌اندازی مدار ثانویه رآکتور تحقیقاتی آب سنگین مدرن‌شده اراک،برگزار شد در پاسخ به سوال میزان درباره تحقق هدف‌گذاری تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای، گفت: نیروگاه‌های هسته‌ای گران قیمت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تولید هزار مگاوات برق هسته‌ای نیاز به حدود ۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری لازم دارد که این رقم برای ۳۰ هزار مگاوات به ۱۰۰ میلیارد دلار می‌رسد.
وی افزود: بر این اساس برنامه تولید این مقدار برق هسته ای، برای کوتاه مدت نیست. در حال حاضر هزار مگاوات برق هسته‌ای تولید می‌کنیم و همچنین ساخت نیروگاه برای تولید ۲ هزار مگاوات در حال انجام است.
رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: با روند پیشرفت کنونی ۶ سال دیگر نیروگاه شماره ۲ بوشهر وارد مدار خواهد شد و دو سال پس از آن نیروگاه شماره ۳ بوشهر به بهره برداری می‌رسد.
صالحی با اشاره شرایط اقتصادی کشور تاکید کرد: برای رسیدن به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق باید وضعیت اقتصادی به گونه‌ای باشد که اجاره این سرمایه گذاری را به ما بدهد؛ لذا در شرایطی نیستیم که برای این میزان تولید برق سرمایه‌گذاری کنیم.
آمریکا اجازه ورود کره جنوبی به حوزه سرمایه‌گذاری در تولید برق در ایران را نداد وی با بیان اینکه آمریکا اجازه ورود کره جنوبی به حوزه سرمایه‌گذاری در تولید برق در ایران را نداد، افزود: پس از اجرای برجام کره‌ای‌ها اعلام کردند ما برای شما ۴ راکتور هزار مگاواتی می‌سازیم. من به آن‌ها پاسخ دادم خیلی محکم حرف نزنید اول باید از آمریکا اجازه بگیرید.
صالحی ادامه داد: در نهایت آمریکا مانع کار کره جنوبی در ایران شد. اکنون هم غربی‌ها در این حوزه قدمی جلو نگذاشته اند و ما با چین و روسیه در زمینه همکاری می‌کنیم.
برنامه ما ساخت راکتور‌های کوچک و متوسط با همکاری چین و روسیه است رئیس سازمان انرژی اتمی خاطر نشان کرد: به دلیل جغرافیای خشک و نیمه خشک ایران، برنامه ما ساخت راکتور‌های کوچک و متوسط با همکاری چین و روسیه است. زیرا نیروگاه‌های هسته‌ای بزرگ نیاز به آب دارند و در این حالت فقط باید در شمال یا جنوب ساخته شوند. اما ما تصمیم داریم در سایر استان‌ها نیز ساخته شود که در این صورت باید اندازه نیروگاه‌های کوچک یا متوسط باشند.   بیشتر بخوانید:
تپش صنعت هسته‌ای در قلب ایران؛ حتی بدون قلب/ به گِل نشستن یک ابرقدرت!
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی اکبر صالحی سازمان انرژی اتمی برق هسته ای راکتور خنداب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود

فرماندار ساری با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان گفت: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدعلی نوبخت_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شورا واقع در تالار مرکزی ساری با تاکید بر رساندن جایگاه شهر ساری به رتبه نخست استانی اظهار کرد: تاکنون ۲۷۰ پروژه به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: بهره‌برداری این پروژه‌ها با تلاش اعضای شورای شهر و روستا و دهیاران و شهرداران شهرستان ساری بوده است.

فرماندار ساری گفت: ما می‌توانیم با همت مضاعف مدیران شهری و اعضای شوراهای شهری و روستا و همچنین کمک نماینده دولت با تخصیص اعتبارات ملی اکثر پروژه‌های بر زمین مانده را به بهره‌برداری برسانیم.

نوبخت با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان عنوان کرد: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه بالای این شهرستان در بخش‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی از استاندار مازندران خواستاریم تا تلاش کنند که مرکز استان به جایگاه اصلی خودش برسد.

این مسئول یادآور شد: بنا داریم با استفاده از همه ظرفیت‌های شهرستان مانند علما و مدیران شهری و استانی و نخبگان، ساری را به رتبه نخست برسانیم.

کد خبر 748549

دیگر خبرها

  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید