Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@20:41:18 GMT

هشدار مرد شماره ۲ کره شمالی به آمریکا

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۱۳۴۱۸

هشدار مرد شماره ۲ کره شمالی به آمریکا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، خبرگزاری یونهاپ روز سه شنبه گزارش کرد «چوی ریونگ های»  رییس کنگره خلق کره شمالی همچنین از کره جنوبی به دلیل تکیه بر بیگانگان در مسائل فرامرزی انتقاد کرد و خواستار آن شد که سئول در مسایل بین کره ای بیگانگان را دخیل نکند.

او گفت که اکنون اوضاع در شبه جزیره کره در یک چهار راه مهم حرکت به سمت صلح پایدار و یا بازگشت به یک بحران جدی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام ارشد کره شمالی افزود: یک سال از تصویب بیانیه مشترک کره شمالی و آمریکا در ۱۲ ژوئن سال ۲۰۱۸ میلادی گذشته است اما روابط دو کشور هیچ پیشرفتی نداشته است و اوضاع شبه جزیره کره هنوز بحرانی است که دلیل آن تاکید آمریکا بر سیاست های خصمانه ضد کره شمالی و ادامه تحریکات سیاسی و نظامی آن کشور است.

چوی به توافق نامه کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در سنگاپور اشاره کرد که بر اساس آن کره شمالی متعهد به حرکت در راستای خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره در برابر اخذ تضمین های امنیتی لازم از آمریکا شد.

دومین اجلاس سران دو کشور نیز در ماه فوریه در هانوی شکست خورد زیرا به دلیل زیاده خواهی های آمریکا، آنها نتوانستند در مورد نحوه تعهدات دو طرف به توافق برسند.  

کره شمالی و ایالات متحده اوایل این ماه نیز به دنبال بن بست اجلاس ماه فوریه، مذاکرات هسته ای را در سوئد از سر گرفتند اما همچنان نتوانستند اختلافات را کنار بگذارند.

رییس کنگره خلق کره شمالی همچنین کره جنوبی را به دلیل عدم پیشرفت در روابط بین کره ای مقصر دانست و خواستار خودداری سئول در مسائل بین دو کره از اعتماد به افراد و کشورهای خارجی شد.

او گفت روابط کره شمالی و جنوبی با وجود بیانیه تاریخی که سال گذشته توسط دو کره تصویب شد به دلیل وابستگی مقامات کره جنوبی به خارج خوب پیش نمی رود.

این مقام کره شمالی افزود: روابط دو کره فقط زمانی می تواند بهبود یابد که مقامات کره جنوبی سیاست وابستگی خود را به افراد خارجی متوقف کنند که منافع مشترک مردم کره را تضعیف می کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کره شمالی آمریکا پیونگ یانگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا

نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند.

این نشریه در ادامه اضافه کرد که این داده‌های ناامید کننده حکایت از "چالش‌های سخت" پیش رو برای اقتصاد آمریکا دارد.

گزارش روز پنج‌شنبه همچنین نشان داد که تولید ناخالص داخلی این کشور با نرخ سالانه تنها 1.6 درصد در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته که بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های 2.5 درصدی است.

ترامپ: اقتصاد آمریکا طی یک سال آینده سقوط می‌کندپیش بینی وارد شدن اقتصاد آمریکا به رکود در 2024

رشد کندتر از حد انتظار اقتصاد آمریکا به دنبال افزایش 3.4 درصدی ثبت شده در اکتبر تا دسامبر 2023 و 4.9 درصدی در سه ماهه قبل از آن رخ داده است.

دیوید دونابدیان، مدیر ارشد سرمایه گذاری در بانک سی‌آی‌بی‌سی، به این رسانه گفت: این گزارش بدترین حالت ممکن بود (چراکه) رشد کندتر از حد انتظار همراه با تورم بالاتر از حد انتظار رخ می‌دهد.

بر اساس این گزارش، رشد ضعیف اقتصاد و افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده نشانه‌های بارز رکود تورمی است که با کندی اقتصادی و افزایش تورم در یک دوره زمانی طولانی مشخص می‌شود.

ایالات متحده آخرین بار در دهه 1970 دچار رکود تورمی شد، زمانی که با سقوط اقتصاد، تورم دو رقمی رخ داد. سیاستگذاران این کشور با افزایش نرخ بهره بانکی تا 20 درصد به این رکود تورمی واکنش نشان دادند و قیمت ها را کاهش دادند اما اقتصاد را وارد رکود عمیق‌تری کردند.

در ماه مارس، فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) از افزایش نرخ بهره صرف نظر کرد و آن را بین محدوده هدف 5.25 تا 5.5 درصد بدون تغییر باقی گذاشت. نشست بعدی کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در اول ماه مه برنامه ریزی شده است.

در عین حال، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی، که توسط فدرال رزرو به عنوان معیار کلیدی تورم استفاده می‌شود، با سرعت سالانه 3.4 درصد افزایش یافت که بیشترین جهش را در یک سال گذشته نشان می‌دهد.

اداره تجزیه و تحلیل اقتصادی گزارش داد که هزینه های مصرف کننده در ایالات متحده در ژانویه تا مارس 2.5 درصد افزایش داشته است که نسبت به رشد 3.3 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023 و پیش بینی 3 درصدی کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • صدور ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست